Fes els primers dissenys

Si vols crear els teus propis dissenys 3D, amb cap o poca base sobre el tema, pots utilitzar aquests tres tinkerCAD, Autodesk 123D, i sketchUp.

tinkerCAD

Probablement és el més fàcil d’usar dels que parlarem i, per tant, el més popular de tots els programes CAD. TinkerCAD pot ser manejat per usuaris sense experiència prèvia en la impressió 3D o CAD. El que ho fa tan senzill és que utilitza formes bàsiques com blocs de construcció per formar dissenys.
Una altra característica interessant és la possibilitat d’importar una imatge en 2D i convertir-la fàcilment en un disseny d’impressió 3D.
TinkerCAD és compatible amb totes les impressores 3D que utilitzen el format d’arxiu STL estàndard. També permet exportar fàcilment els arxius que hi hagi creat per a un programa o dispositiu extern, si desitja treballar més en ell o produir alguna cosa més complex.

Resultado de imagen de tinkercad

Autodesk 123D

AutoDesk 123D és bastant similar a TinkerCAD. Es tracta d’un conjunt d’aplicacions que permeten fer CAD en diferents categories i de moltes formes diferents.

123D Catch: serveix per crear models 3D ha partir de fotos.

123D Circuits: Dissenya en CAD circuits electrònics.

123D Creature: serveix per dissenyar criatures, personatges o avatars ficticis en CAD.

123D Design: Permet crear un model des de zero a partir d’un disseny senzill.

123D Make: Crea models nous a partí de talls 2D.

Mashmixer: Serveix per barrejar diferents dissenys en 3D amb altres per crear mushups ( ).

123D Sculpt: permet disenyar amb dispositius tactils.

Resultado de imagen de autodesk 123d

sketchup

SketchUp ha estat en realitat propietat de Google des de l’any 2006 fins al 2012. Igual que els altres dos, és un programari fàcil d’utilitzar que permet dibuixar formes simples i “exercir pressió” o “tirar” de les superfícies per convertir-les en formes 3D. També es poden crear dissenys des de zero o utilitzar el seu magatzem de models 3D gratuïts i personalitzar-los.

Resultado de imagen de sketchup diseños